October 17, 2019, 06:07:58 AM

1,539,705 Posts in 46,187 Topics by 1,176 Members
› View the most recent posts on the forum.


BOYAH GUTS THREAD: R8 'N' B8

Started by David, December 20, 2014, 10:24:32 AM

previous topic - next topic

0 Members and 9 Guests are viewing this topic.

Go Down

C.Mongler

im sorry waht now lol where are u sticking a screw driver

tommy_no_ice

Quote from: 6M69I69B9 on September 23, 2019, 12:42:34 PMok so i bought an i5 9400f damnnn lmao
installed it

had issues with powering up my pc as a whole
until i learned- after plugging in back and forth the main power connector and the f panel cables again and again, that i can just take out the cable for the power switch and literally stick a screwdriver in it for a second so it can boot up

the thing is, lmao what is my next step to make things back to normal??? i dont want to use my screwdriver to turn it on every time

also, the gtx 1060 is so much better on temperature and sound wise holy shit, that rx 580 was steaming hot shit
brother what the holy heck are you doing g LOL

Quote from: Travis on September 03, 2019, 02:10:01 PMalright here goes nothing

"If you have to shit then shit. If not, don't"


6M69I69B9

Quote from: Travis on April 03, 2015, 10:52:52 PM
gotta eat the booty like groceries


Quote from: Travis on March 01, 2018, 08:44:39 PM
Quote from: reefer on March 01, 2018, 06:15:08 PM
Technology and globalism go hand and hand. If you want to be on the forefront of technology then you gotta be global

the earth is flat you globecuck





tommy_no_ice


Quote from: Travis on September 03, 2019, 02:10:01 PMalright here goes nothing

"If you have to shit then shit. If not, don't"


6M69I69B9

i just wanted to show u guys what was up
bc it actually works
only have to do it for a second

i actually spent HOURS trying to figure out wtf was going on bc i KNEW that i put it all together correctly and seeing that it wouldnt turn on after putting in the new cpu, just bewildered me to hell
>wasn't any of the cables from the power supply
>9th gen cpu actually works on my mobo so dont know why it wouldnt start up
>in the end, turns out it was the fuckin TOWER that was screwing it up
after learning all it took was putting your screwdriver/anything metal to the prongs of where the power sw cable should be hooked on, i've been good this whole time

im prob gonna get to the power button when i have more time and have it worked on or smth, but for now ive just been putting it to sleep so i dont have to do it so much.  actually i havent turned it off since lmao

but yea anyway damn my gtx 1060 has been so cool using, cannot believe ive let myself be on low graphics for so long lmao
Quote from: Travis on April 03, 2015, 10:52:52 PM
gotta eat the booty like groceries


Quote from: Travis on March 01, 2018, 08:44:39 PM
Quote from: reefer on March 01, 2018, 06:15:08 PM
Technology and globalism go hand and hand. If you want to be on the forefront of technology then you gotta be global

the earth is flat you globecuck





Go Up